KookJij

Eenvoudige aardappelsalade

Deze eenvoudige salade maak je in de ochtend en zet je tot gebruik koel weg. Mocht je een restje over hebben dan kun je dat prima de volgende dag bij je lunch smikkelen :)
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eenvoudige aardappelsalade te bereiden

  1. Kook de aardappelblokjes "aardappelsalade waardig" beetgaar.
  2. Spoel ze koud en laat vze in een vergiet uitlekken.
  3. Roer terwijl de aardappeltjes koken een saus van de Griekse Yoghurt, mayonaise en de(  Limburgse) mosterd.
  4. Werk de rode en gele paprikablokjes, augurk, zilveruitjes, bosui en bieslook door elkaar.
  5. Voeg de saus toe en roer alles goed om.
  6. Als de aardappelblokjes goed zijn uitgelegd mogen ook deze en alsmede de ham reepjes worden toegevoegd.
  7. Proef en voeg zo nodig naar smaak zwarte peper en zout toe. Bedenk, dat ham reepjes ook al zout bevatten.
  8. Zonder zout met alleen wat peper was voor ons de juiste smaak.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Heerlijk als extra op het paasbuffet, op de camping, als lunch op brood en bij een bbq.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst