KookJij

Recept voor Duo van heilbotfilet en gerookte wilde zalm met citruszeste, avocadocrème en zalmeitjes

Een feestelijk voorgerechtje met vis, leuk voor de paasdagen!
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Maak de avocadocrème: meng in een kom het sap van een limoen, 2 avocado's en 25 cl verse room. Kruid af met peper en zout. Voeg de limoenzeste toe. Meng alles tot een smeuïge crème.
  2. Snijd twee rondjes uit elk sneetje brood. Rooster het brood, en leg twee toastjes op elk bord. Leg een sneetje heilbotfilet op één toastje en een sneetje zalm op het andere toastje.
  3. Rasp de citroen- en sinaasappelzeste over de zalm. Leg een beetje avocadocrème en een theelepeltje kuit op de heilbotfilet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst