KookJij

Duivelssteak

Een heerlijk duivelssteak recept uit de Hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duivelssteak te bereiden

  1. De biefstukjes uit de koeling op kamertemperatuur laten komen.
  2. Intussen de uien in halve ringen snijden en in een scheutje olie aanfruiten.
  3. Voeg de gehakte knoflook en in stukjes gesneden paprika toe en laat het even flink  bakken.
  4. Dan de halve champignons toevoegen en paar minuutjes later de in partjes gesneden courgette. Nog even flink opbakken en de groente in de pan blijven roeren.
  5. De sambal en de tomaatblokjes toevoegen.
  6. Het vuur temperen en het prutje even lekker laten stoven.
  7. De groenten eventueel verder op smaak brengen met een beetje maggi of aromat.
  8. De biefstuk inwrijven met zout en peper (liefst uit de molen) en in een scheutje olie snel bakken. Paar minuutjes per kant. (of eventueel zonder olie bakken in de grillpan).
  9. De biefstuk op het bord leggen en geheel bedekken met de groenten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Mie Toe

Mie Toe zegt:
Lekker, soort ratatouille he? Vanavond ga ik het weer eens maken, met tartaartjes en frietjes!
djmagich

djmagich zegt:
Erg lekker!! Toppie recept!