KookJij

Dikke buikboterham met mozzarella

Een heerlijk dikke buikboterham met mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dikke buikboterham met mozzarella te bereiden

Snijd de ijsbergsla en kool in reepjes. Snijd de kerstomaatjes in vier partjes. Doe de kool, ijsbergsla, ham, tomaatjes en mozzarellaparels in een kom en kruid af met peper en zout. Meng er de gehakte platte peterselie onder.

Maak een dressing van de yoghurt en mayonaise. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster en vul ze met het salademengsel.


Serveer de dressing in een apart potje bij de pitabroodjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst