KookJij

Recept voor Dessert: Valentijn eeuwig samen

Een heerlijk dessert: valentijn eeuwig samen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Duw de speculoos in de uitsteekvormen.
Gelatine weken in koud water.
Warm de passoa op en voeg de gelatine toe en roer goed dat de gelatine volledig opgelost is. Laat een beetje afkoelen, roer dit alles onder de mascarpone.
Deze op de speculoosvulling plaatsen, laat in frigo goed afkoelen.
Serveer zeer fris en werk af met fruit naar keuze en natuurlijk een beetje likeur gemengd met passievrucht als saus.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst