KookJij

Dessert: rijstpap met havermout en vanille pudding

Een heerlijk dessert: rijstpap met havermout en vanille pudding recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: rijstpap met havermout en vanille pudding te bereiden

Kook de rijst in ruim water +/- 5 min, giet af.
Melk aan de kook brengen (houd 5 soeplepels melk aan de kant hier wordt de pudding poeder in opgelost) met de suiker, saffraan en snuifje zout.
Voeg de rijst en havermout toe, laat op een zacht vuur sudderen.
De laatste 3 min de opgeloste pudding poeder toevoegen.
Verdeel de rijstpap in schaaltjes en laat afkoelen.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst