KookJij

Dessert : gevulde ananasboot

Een heerlijk dessert : gevulde ananasboot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Coupes
  2. > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert : gevulde ananasboot te bereiden

Snij de ananas in vier zorg wel dat het loof eraan blijft voor de presentatie.Verwijder de harde kern ,en snij het vruchtvlees eruit snij dit in kleine blokjes.
Leg de ananas op een bord leg er stukjes ananas op en bestrooi met wat kaneelpoeder bolletje vanille ijs en bolletje aardbeien sorbet erop. Werk af met slagroom en aardbeien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo naamloos,waarom niet als het maar smaakt en laat je fantasie maar de vrije loop alvast smakelijk met de meloen groetjes van ons 3 :);):p
naamlooss

naamlooss zegt:
Ziet er heerlijk uit! Ik heb aleen een vraagje; zou je het in plaats van ananas ook met meloen kunnen doen?;) Alvast bedankt!:)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Bas methorst...de ananasboot of de woefkes...(grapje) in elk geval bedankt voor de reactie. Groetjes van ons 3 :);):p
Bas methorst

Bas methorst zegt:
Hoi, jullie zijn lekker ;)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo suzanne2611 veel succes met de bootjes en fijne paasdagen.Groetjes van ons 3 :);):p
suzanne2611

suzanne2611 zegt:
ik heb veel gasten. Nu krijgen ze als toetje om en om saté van aardbeien met citroensorbet in eiwitbakje en de gevulde ananasboot.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo G.I.Steensma , ik zou zeggen proberen...Groetjes van ons 3 :);):p
G.I.Steensma

G.I.Steensma zegt:
Hoy hier ben ik nog even want ik heb best wel zin te proeven .
groetjes.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo G.I Steensma , onder het ijs ligt al redelijk ananas het mag ook niet te machtig worden.Geen nood de rest van ananas verwerk ik in andere gerechten.Maar aan jou de keus voor meer ananas.Laat het smaken.Groetjes van ons 3 :);):p
G.I.Steensma

G.I.Steensma zegt:
Kan je de rest van het vruchtvlees van de annanas niet gebruiken als garnering net als de aarbijen??????????