KookJij

Dessert: aardbeien baverois

Een heerlijk fris dessertje.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: aardbeien baverois te bereiden

  1. Aardbeien ontdoen van steeltje deze in een pot even laten opkoken samen met de vanille suiker, de geweekte gelatine blaadjes erin oplossen laat even afkoelen. Klop klop bereiden met de Pineau Des Charents meng deze met de yoghurt en de aardbeien. Vul de glazen met deze baverois laat +/- 3 uur opstijven in de ijskast. Garneer af met de verse vruchten. Serveer deze dessert zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Graag gedaan Monique fijn dat het in de smaak viel ;-) groetjes Hilde
monique ottenbros

monique ottenbros zegt:
Thanx! Heb het gemaakt, heerlijk!!
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste Monique, de aardbeien en suiker samen even opkoken, zeker geen water toevoegen. Je hebt vocht genoeg als de suiker en aardbeien samen worden opgekookt. Veel kookplezier met het dessert groetjes Hilde
monique ottenbros

monique ottenbros zegt:
Moet ik de aardbeien gewoon in water koken? Zo ja, hoeveel? Wil dit eens proberen maar heb geen ervaring met toetjes en fruit