KookJij

Dagschotel: zeewolf op een bedje van gewokte groenten

Net zoals de meeste vissen kent zeewolf ook een seizoen. Dat loopt van april tot augustus.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: zeewolf op een bedje van gewokte groenten te bereiden

Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken.
Zeewolf in twee gelijke stukken verdelen, goed kruiden aan weerszijden met peper, zeezout, gemalen venkelzaad en fijn gehakte peterselie.
Steam deze +/- 30 min hangt van de dikte van de vis af dus even controleren.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Tomaat in partjes snijden.
Wok de groenten evenzeer kruiden samen met de aardappelen kort op in zonnebloemolie, voeg een halve uitgeperste citroen toe.
Serveer de groenten en vis zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie, citroen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst