KookJij

Recept voor Dagschotel: zeetongrolletjes op een bedje van prei met aardappelpuree

Porei een heerlijke om bij vis te serveren.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Porei stengels in vier gelijke stukken snijden deze halveren stoof aan in boter en kruid naar smaak met peper, zout en muskaatnoot. voeg een beetje melk toe en bind deze. Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water afgieten, pureren, kruiden naar smaak roer er een beetje melk onder samen met een klontje boter. Zeetongrolletjes kruiden met de viskruiden deze kort steamen. Serveer alles zeer warm op warm bord en werk af met citroen, peterselie en tomaat concassé.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst