KookJij

Dagschotel: pasta met kippenblokjes in een romig sausje

Een heerlijk dagschotel: pasta met kippenblokjes in een romig sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: pasta met kippenblokjes in een romig sausje te bereiden

Bak het vlees gaar aan.
Terwijl maak je van de boter, bloem, melk en room een blanke roux.
Bijkruiden naar smaak en de boursin toevoegen. Voeg het vlees bij de saus.
Selder in fijne ringen snijden.
Porei in julienne snijden.
Wortelen met mandoline in geribbelde schijfjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan met de tomaatjes in olie.
Pasta beetgaar koken.
Serveer alles zeer warm op bord met kaas naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst