KookJij

Dagschotel: macaroni vegetarisch

Een heerlijk dagschotel: macaroni vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: macaroni vegetarisch te bereiden

Tomaat ontdoen van het vel, deze in blokjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Witloof grof snijden.
Paprika in ringen snijden.
Look in zeer fijne ringen snijden.
Komkommer in schijven snijden en daarna in reepjes snijden.
Macaroni beetgaar koken in icht gezouten water, afgieten en de kruidenkaas eronder roeren.
Terwijl de pasta aan het koken is de groenten aanstoven in een beetje boter goed kruiden en de fijn gesneden koriander toevoegen.
Serveer dit alles zeer warm en werk af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst