Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van Derbyke & Elmo maart 2013
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten
Een heerlijk dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten te bereiden
  Snij venkel in reepjes.
Tomaat in dikke schijven snijden.
Groenten beetgaar steamen en kruiden.
De vis kruiden en evenzeer gaar steamen.
Boter laten smelten de gekruide groenten eronder mengen.
Serveer dit gerecht zeer warm.
										Tomaat in dikke schijven snijden.
Groenten beetgaar steamen en kruiden.
De vis kruiden en evenzeer gaar steamen.
Boter laten smelten de gekruide groenten eronder mengen.
Serveer dit gerecht zeer warm.
                    