KookJij

Dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten

Een heerlijk dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten te bereiden

Snij venkel in reepjes.
Tomaat in dikke schijven snijden.
Groenten beetgaar steamen en kruiden.
De vis kruiden en evenzeer gaar steamen.
Boter laten smelten de gekruide groenten eronder mengen.
Serveer dit gerecht zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van Derbyke & Elmo maart 2013

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst