KookJij

Dagschotel: Ierse filet pur met asperges, puree vergezeld van een zacht sausje

Een dagschotel met heerlijke asperges.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: Ierse filet pur met asperges, puree vergezeld van een zacht sausje te bereiden

  1. Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren deze kruiden met peper/ zout/ kuruma en muskaatnoot voeg en klontje boter toe en het ei dit goed onder elkaar mengen samen met de tomatenblokjes. Filet pur gekruid rosé aanbakken. Asperges schillen deze kruiden en beetgaar steamen. Warm de bouillon op en voeg de goede boter toe kruid goed af met peper indien nodig bijbinden. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ik moest even zoeken...Maar dit is werkelijk het lekkerste stukje vlees van het rund; Runderhaas, botermals! Heerlijk gerecht zo met de Asperges! :-)