KookJij

Recept voor Dagschotel: gevuld gehaktbroodje met groenten en natuur aardappelen

Gehaktbroodje gevuld met een zachte kaas van Philadelphia komkommer & feta
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Gehakt mengen met eike, chapelure, mosterd en kruiden, verdeel deze in twee delen en duw plat.
Verdeel op elk stuk gehakt de kaas en vouw dicht. Bak deze in een beboterde vuurvaste schotel in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 30 min.
De in blokjes gesneden aardappelen beetgaar koken.
Chineese kool zeer fijn snijden, deze even opwokken samen met de grof gehakte rucola, fijn gesneden look en tomaatjes in vier gesneden. Deze evenzeer kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Laat het smaken ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Lekker zeg! Er komt weer een kooltje van het land, tomaatjes ook in overvloed, dus dit komt van de week op tafel!