KookJij

Dagschotel: gehaktbroodje met natuuraardappelen met bloemkool in een maagdelijk wit-sausje

Dagschotel met eenvoudige ingrediënten.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: gehaktbroodje met natuuraardappelen met bloemkool in een maagdelijk wit-sausje te bereiden

  1. Meng het gehakt met het ei, chapelure, kruiden en de fijn gesneden sjalot en in blokjes gesneden paprika. Verdeel in twee porties deze gaar aanbakken in boter. Bloemkool beetgaar steamen de aardappelen beetgaar koken. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk deze goed naar smaak kruiden de tomaten blokjes eronder vermengen. De saus onder de bloemkoolroosjes mengen. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste, zeg maar gewoon Hilde ;-) natuuraardappelen zijn gewoon gekookte aardappelen. Groetjes Hilde
J.E.M. Evers

J.E.M. Evers zegt:
Mevrouw Dumont bedankt voor uw recept doch wat zijn natuuraardappelen?
Uw antwoord zie ik gaarne tegemoet.
Vriendelijke groeten,
J.E.M. Evers Amsterdam