KookJij

Cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten

Een heerlijk cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lekker van bij ons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten te bereiden

Snijd de aardappelen in plakken, de aubergine en de courgette in blokjes, de tomaten in partjes en de citroen in schijfjes.
Bak, in een pan met wat olijfolie, apart en achtereenvolgens: de aardappelen, de aubergine, de courgette, de tomaten en de citroen.
Bak de rode paprika even in de oven. Verwijder de pel en de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in strookjes.
Neem een ruime ovenschotel. Doe er al de gesneden groenten in. Voeg ook olijven, gehakt knoflook, tijm, laurier en gevogeltefond toe. Bestrooi met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven op 180°C.
Strooi wat peper en zout op de zeewolf en leg de vis op de groenten in de schotel. Laat opnieuw 10 minuten garen in de oven op 180°C.
Verdeel de groenten over warme diepe borden, schik de visfilet erop en overgiet vis en groenten met wat olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tvanrhee-rutjes

tvanrhee-rutjes zegt:
ik heb dit recept met plezier gemaakt, heerlijk de groenten apart bakken maakt het extra lekker, we hebben er van genoten,gr.Thea