KookJij

Chocolade-karamelsaus

Een heerlijk chocolade-karamelsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: chocolade
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocolade-karamelsaus te bereiden

Verwarm de slagroom in een vuurvaste schaal boven een pan nauwelijks kokend water. Voeg de boter en de suiker toe. Roer voortdurend met een houten lepel tot het mengsel glad is. Haal de schaal van het vuur. Roer beetje voor beetje de chocolade erdoor. Voeg nieuwe chocolade toe als de andere gesmolten is. Roer de cognac erdoor tot een gladde saus ontstaat. Serveer de saus op kamertemperatuur.

Mijn kookverhaal (anne prive)

Het ziet er smakelijk uit en het is ook erg smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst