KookJij

Recept voor Broodje tonijn met ei en gesmolten kaas (tuna melt)

Een heerlijk broodje tonijn met ei en gesmolten kaas (tuna melt) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Rudolph v veen met eigen twist
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Bak 4 kleine omeletjes en breng die op smaak met zout en peper.
Meng voor de salade de uitgelekte tonijn met de mayonaise en de bieslook. Pel en snipper de ui en voeg dit samen met de peterselie en de azijn toe aan de salade. Breng op smaak met zout en peper.
Was de tomaten en snijd in plakjes.Grill of rooster de plakken brood lichtbruin en krokant.
Beleg de plakken met de rucola, de tonijnsalade. Doe hier overheen het gebakken ei , de plakjes tomaat en daarover de kaas. Smelt het geheel nog even kort onder de grill en smullen maar!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Ja echt wel, dat vind ik sowieso het leuke aan koken en de recepten hier, je kunt er alle kanten mee op :);):p
veldmuis8

veldmuis8 zegt:
Zo zie je maar Apu dat je het altijd naar je eigen smaak kan maken;) Lekker hè!:p
apu

apu zegt:
Heb het andersom gedaan, eerst de plakken brood geroosterd en toen de omelet en kaas erop gelegd, nog even onder de gril de kaas laten smelten en daarna de rest er pas op! (ik lust geen warme tonijn, vandaar:p) heeerlijk!:):)