KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Boterhamtaart met ham en worst

Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snij de boven- en onderkant van het brood af (de korsten) en snij het brood horizontaal in 4 - 5 lagen
Snij de ham of metworst en eieren in heel kleine stukjes
Mix de boter/ margarine tot het stroperig wordt ("soepel") en voeg hieraan vlees, eieren en kruiden naar smaak toe
Voeg de kermaviili/ yoghurt toe en roer het geheel tot het een zacht mengsel wordt
Voeg de Worcestersaus en peper toe (naar smaak)
Doe het mengsel op elke broodlaag en druk deze zachtjes op elkaar
Doe de taart in aluminiumfolie of vochtig boterhampapier en laat dit gedurende 5 - 6 uur inwerken in de koelkast
Meng de mayonaise en tomatensaus en bedek de taart met dit mengsel
Versier de taart met de halve olijven en de peterselie
Om de taart te serveren dient u deze in stukken te snijden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

MARIANNE

zegt:
Dit ga ik maken! Heerlijk
vernufke1

zegt:
Als je het brood even in de diepvries legt kun je het beter snijden:D
joop van rij

zegt:
met griekse yoghurt ging het prima alleen het mooi aansnijden lukte niet zo erg ik heb er ook een met een blikje tonijn met appel gemaakt inplaats van de ham want opgediend staat het heel leuk :p