KookJij

Bonentapenade

Een heerlijk bonentapenade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bonentapenade te bereiden

Laat de tuinbonen uitlekken.Pluk de blaadjes van de munt en de basilicum.Pureer in een keukenmachine de tuinbonen met de kruiden,citroensap,kaas en de amandelen.Schenk terwijl de keukenmachine draait de olijfolie geleidelijk bij het bonenmengsel.Breng het op smaak met peper,suiker en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Silke

Silke zegt:
Nog lekkerder is ht volgende; ga de tuinbonen zg dubbel doppen, je krijgt een veel zachter resultaat en een smaak die door meer mensen wordt gewaardeerd!
gast

gast zegt:
heerljk