Recept
« Terug naar recepten
Boerenomelet met Oude Waerder of Blond Goud
PT35M
Boerenomelet met Oude Waerder of Blond Goud
Een heerlijk boerenomelet met oude waerder of blond goud recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
receptenmetkaas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerenomelet met Oude Waerder of Blond Goud te bereiden
Snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan.
Bak de aardappelblokjes in 8 min. op laag vuur gaar.
Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.
Voeg de soepgroenten toe en bak nog 3 min.
Schenk de eieren door de groenten.
Bak de omelet met de deksel op de pan op laag vuur in ca. 12 min. gaar.
Bedek de bovenkant met de plakken Oude Waerder/Blond Goud en bak nog 6 min. met de deksel op de pan.
Serveer met de augurken en de mosterd. Lekker met stevig bruin brood.
Bak de aardappelblokjes in 8 min. op laag vuur gaar.
Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.
Voeg de soepgroenten toe en bak nog 3 min.
Schenk de eieren door de groenten.
Bak de omelet met de deksel op de pan op laag vuur in ca. 12 min. gaar.
Bedek de bovenkant met de plakken Oude Waerder/Blond Goud en bak nog 6 min. met de deksel op de pan.
Serveer met de augurken en de mosterd. Lekker met stevig bruin brood.