KookJij

Bloemkool in roomsaus

Een heerlijk bloemkool in roomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool in roomsaus te bereiden

Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Verhit boter in de wok en fruit hierin de gesnipperde sjalot, voeg bloemkool roosjes toe en roerbak het geheel gedurende 5 minuten. Los fijngestampte komijn en koriander samen met kurkuma op in de wijn, voeg het bij de groenten. Breek de maïzena in de melk en roer dit door de groenten. Breng het geheel op smaak met peper en zout, voeg room toe en laat het mengsel onder deksel sudderen gedurende 5 minuten of tot de bloemkool beetgaar is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst