Recept
« Terug naar recepten
					
						Blinde vink met verborgen talenten
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Blinde vink met verborgen talenten
Een heerlijk blinde vink met verborgen talenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											14
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Blinde vink met verborgen talenten te bereiden
 Bak de blinde vinken aan alle kanten goed bruin in boter, voeg de gesneden ui, zilveruitjes en suiker toe eveneens de fonds laat dit zachtjes op een matig vuur gaar worden (snij het vlees in 4 stukken). Kook de aardappelen gaar en pureer met een eitje, de kaas, peper, muskaatnoot en de verse basilicum (torentje spuiten).
Stoof de groenten beetgaar kruiden met peper de vers gesneden basilicum en voeg de porto toe laat even inkoken. Dreseer dit alles op bord en garneer af met basilicum en peper.
 
										Stoof de groenten beetgaar kruiden met peper de vers gesneden basilicum en voeg de porto toe laat even inkoken. Dreseer dit alles op bord en garneer af met basilicum en peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    




 
					
 
									
hns zegt:
groeten
Hans:):)