Recept
« Terug naar recepten
					
						Aubergine Doperwtensalade 
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aubergine Doperwtensalade
Een heerlijk aubergine doperwtensalade  recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Ayse   (Y)
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 of meer personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											62
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Turkije
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aubergine Doperwtensalade te bereiden
 Laat de doperwten en de maïs goed uitlekken. Prik een aubergine rondom in met een vork, leg deze in een braadslede en rooster de aubergine in een op 230 graden C voorverwarmde oven 30 minuten (of tot ze ingeklapt en helemaal zacht zijn). Koel de aubergine af, halveer en snijd de aubergine in kleine stukken. De rode paprika mag zo'n twintig minuten mee roosteren en vervolgens ook in stukken. Doe de fijngesneden lente uitjes en een paar augurken erbij. Pers een knoflookteentje en voeg olijven, citroensap, azijn, zout en peper naar smaak toe.
 
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									ayse zegt:
Inpricipe kan je er van alles bij eten,wij vinden het lekker met gebakken schijfjes en vis,ook lekker met rijst:)
Groetjes,Ayse:)
 
                    





 
					 
									
ayse zegt:
Groetjes Ayse:D