KookJij

Asperges met weer een andere saus

Een heerlijk asperges met weer een andere saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Jan A.van der Hoeden
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met weer een andere saus te bereiden

1).Zet de asperges op om te garen, maar zorg er voor dat ze nog enige "beet" houden. Houd ze dan warm in een vochtige hete doek in de oven.
2).Doe in een kom de olie, het limoensap, balsamico, Dijon en knoflook en blend dat tot een mooie gladde homogene luchtige olie-mix. Meng daardoor voorzichtig de kleine blokjes tomaat en maak dat af op smaak met peper en zeezout.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Verdeel de sperges over de borden en daarover een paar lepels saus met tomaat, dan de geprakte eieren en vervolgens de geraspte Parmezaan. Geef er evt. kleine (nieuwe) aardappeltjes bij of aardappelpuree, maar dan is het eigenlijk geen voorgerecht meer.
Drink hierbij een niet al te droge witte wijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst