KookJij

Asperges met mosterdtuinkruidensaus

Een heerlijk asperges met mosterdtuinkruidensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met mosterdtuinkruidensaus te bereiden

kook de asperges 15 minuten in ruim water met zout en boter en laat ze nagaren.Pel de eieren en hak ze fijn.meng de groene kruiden en voeg 1 theelepel tuinkers toe.De rest van de tuinkers wordt gebruikt als garnering.Roer mosterd,citroensap,knoflok en olie door de tuinkruiden.Voeg 3/4 deel van de gehakte eieren toe.Meng de yoghurt en de cognac door het kruidenmengsel en maak er een dikke saus van.Voeg zout naar smaak toe.Leg de asperges naast elkaar op een ruime schaal.Schep de saus er in een strakke lijn op.bestrooi met de rest van het ei en garneer met de overgebleven tuinkers.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marianne

marianne zegt:
Hebben we vanavond lekker van gesmuld, lekker!!! :)
marianne

marianne zegt:
Vanavond gegeten, het was heerlijk!!!!:?:)
raf

raf zegt:
ziet er lekker uit!