KookJij

Asperges met garnalen en zeekraal

Een heerlijk asperges met garnalen en zeekraal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met garnalen en zeekraal te bereiden

Kook de asperges 'al dente' 6 minuten (aanpassen naargelang de dikte van de asperges).
Laat uitlekken.
Bak 2-3 minuten in een beetje echte boter tot de asperges lichtjes bruinen.

Blancheer de zeekraal 2 minuten.
Laat uitlekken.
Bak 2-3 minuten in de nog warme pan.

Pocheer de eieren
http://www.njam.tv/kooktechnieken/gepocheerde-eitjes

Maak de Hollandaise saus
http://www.videopedia.nl/index.php?do=v&id=84

Dresseer de borden en overgiet het gepocheerd eitje met de Hollandaise saus.
Strooi wat gesnipperde bieslook over de saus en de garnaaltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst