KookJij

Andijvie met kerrie

Een heerlijk andijvie met kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijvie met kerrie te bereiden

Bereiden: De ui pellen en snipperen.In een braadpan de boter verhitten en hierin de ui met de kerriepoeder ca.3 min.zachtjes bakken.De andijvie erdoor scheppen.Evt.een scheutje water toevoegen en de groenten met de deksel op de pan op halfhoog vuur in ca.5 min.laten slinken,af en toe omscheppen.Zout toevoegen en de andijvie nog 5 min.laten gaar koken.In een kommetje de maïzena met een 1/2 el.water tot een gald papje roeren.Al roerend bij de andijvie voegen en blijven roeren tot de groente gebonden is.

Lekket met gekookte aardappelen en een gehaktbal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst