KookJij

Ananassalade

Een heerlijk ananassalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ananassalade te bereiden

Maak de ananas schoon en snijd hem in de lengte in dunne plakken. Rooster de plakken in een hete grillpan zodat aan weerszijde goudbruine strepen ontstaan. Klop het citroensap en honing door de mascarpone. Stapel enkele plakken dakpansgewijs op 4 borden en druppel de mascarponedressing erover. Snijd de blaadjes basilicum in fijne reepjes en meng ze met de vanillesuiker. Strooi het mengsel over de ananassalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst