KookJij

Amandelpuree

Een heerlijk amandelpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Amandelpuree te bereiden

Kook de aardappelen goed gaar.
Pureer ze met de boter, de warme melk en de amandellikeur.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak bij.
Rooster de amandelschilfers in een antikleefpan tot ze mooi goudbruin zijn.
Bestrooi de amandelpuree ermee.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst