KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Aardbeien-kwarktrifle

Een heerlijk aardbeien-kwarktrifle recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Dieet & Slank - Nagerecht
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Doe de droge koekjes in een plastic zak en verkruimel ze met de deegrol.
Meng de kwark met sinaaszeste en poedersuiker. Klop er de melk door.
Klop de room lobbig en spatel die voorzichtig onder het kaasmengsel.
Mix de aardbeien en frambozen met de fijne suiker en giet de puree door een fijne zeef.
Verdeel de helft van het koekjeskruim over de 6 glazen. Schep er de helft van de kaas over, wat aardbeien en frambozen en een beetje coulis. Herhaal nog en keer. Werk af met fruit en coulis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Inge Deyck

Inge Deyck zegt:
hallo Adeline,
Sinaasappelzeste is eigenlijk de geraspte schil van een sinaasappel je moet enkel voorzichtig zijn dat je alleen het oranje van de schil hebt en niet het witte deel van de schil want dit is vrij bitter.
met vriendelijke groeten
Inge
adeline

adeline zegt:
wat is sninaasappelzeste??? het recept ziet er heerlijk uit, vandaar.
Hoor graag.
Adeline
anna

anna zegt:
Ik heb in plaats van de sinaasappel zeste, een scheutje sinaasappelsap gebruikt en dat is ook heel erg lekker!
Mijn gezin is dol op het toetje!!:D:D
Astra

Astra zegt:
Super recept dit, kom voor mij goed uit ik ben nu bezig met afvallen!:p
Nina

Nina zegt:
Hallo inge,
kan je het makkelijker uitleggen?
ik wil het heel erg graag maken want ziet er erg lekker uit,
maar ik snap het niet helemaal hoe het hier boven staat ! :(
inged

inged zegt:
Zeste is eigenlijk de geraspte schil van de sinaasappel, je moet wel opletten dat er geen wit van de schil aanzit, dit maakt anders het gerecht bitter.
Groetjes;)
marry1

marry1 zegt:
Hey Inge,
Sorry,maar is zeste alleen de sap van de sinaasappel ?
Gr.Marry
Anoniem

Anoniem zegt:
Super recept