KookJij

Aardappelsla pikant

Pittige en frisse aardappelsla.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsla pikant te bereiden

  1. Aardappelen schillen in blokjes snijden en wassen kook deze beetgaar in ruim water met een scheutje azijn ( laat afkoelen). Lente uitje in ringen snijden, ajuin in blokjes snijden evenzeer de zoete punt paprika. Meng deze ingredienten samen met de chili saus serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Harry een goed idee zoet en pittig een goede combinatie ;-)
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Ik houd van pittige gerechten. Deze ga ik dus binnenkort een keer maken. Denk dat ik hem ga maken met zoete aardappel.