Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla: groen is gras onder mijne voeten
PT30M
Aardappelsla: groen is gras onder mijne voeten
Een heerlijk aardappelsla: groen is gras onder mijne voeten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla: groen is gras onder mijne voeten te bereiden
Aardappelen in blokjes beetgaar koken in water met een beetje azijn.
Hard gekookt eike fijn snijden.
Lenteajuintjes fijn snijden.
Basilicum fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look door de lookperser.
Maak een dressing van de porto, witte balsamico azijn, olijfolie, mosterd, kruiden, look, eike en sjalotjes.
Voeg de dressing onder de aardappelen samen met de lenteajuintjes en basisilicum.
Serveer zeer fris.
Hard gekookt eike fijn snijden.
Lenteajuintjes fijn snijden.
Basilicum fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look door de lookperser.
Maak een dressing van de porto, witte balsamico azijn, olijfolie, mosterd, kruiden, look, eike en sjalotjes.
Voeg de dressing onder de aardappelen samen met de lenteajuintjes en basisilicum.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.