Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-broccolitaart
PT60M
Aardappel-broccolitaart
Een heerlijk aardappel-broccolitaart recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-broccolitaart te bereiden
Verwarm de oven voor op 180C.Kook de aardappelblokjes in een pan met wat water en zout in ca.8 min.net gaar.Verdeel de broccoli in kleine roosjes.Schil de stronken van de broccoli en snijd ze in kleine stukjes.Doe de broccoli de laatste 3 min.in de pan bij de aardappels.Giet ze af en laat ze goed uitlekken in een vergiet.Schep dit als dit goed is uitgelekt in een ingevette springvorm (24 cm.)Bak de spekreepjes in een droge koekepan goudbruin en krokant.Voeg de ui met de olijfolie toe en bak dit nog 2-3 min.tot de ui begint te verkleuren.Haal de pan van het vuur.Klop de eieren los en voeg de slagroom (ongeklopt),het spek-uimengsel,helft van de kaas,peper en zout naar smaak toe.Schenk dit over de aardappelbroccolimengsel en strooi de rest van de kaas erover.Bak de taart 30-40 min.in de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Mariella zegt:
Gewoon bekleden met bakpapier. Blijft hij ook niet aan de vorm plakken.
Jeroen zegt:
Skilder zegt:
Kiwi zegt:
Joanne zegt:
Yvonne zegt:
liske zegt: