KookJij

Zoet - pittig varkensvlees

Een heerlijk zoet - pittig varkensvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 à 8 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoet - pittig varkensvlees te bereiden

Snijd de paprika, de ajuinen en de ananas in stukjes. Bewaar het sap van de ananas. Snijd ook het vlees in reepjes en bak het in de olie, op een hevig vuur. Voeg de paprika, de kruiden en de ajuinen toe. Na 5 minuten bakken moet de ananas er bij. Voeg ook het sap toe en laat koken. Als het vlees gaar is, binden met maïzena. Proef en voeg nog wat cayennepeper naar smaak toe indien nodig

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst