KookJij

Zeewolfroulade met steranijs

Een heerlijk zeewolfroulade met steranijs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeewolfroulade met steranijs te bereiden

Verwarm de oven voor op 180°. Snijd de courgette en zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes. Schil de citroen en snijd in fijne plakjes.

Leg de plakjes ham overlappend op elkaar. Leg daarop een filet van zeewolf. Beleg met de reepjes courgette, fijngesneden zongedroogde tomaten en citroen.

Kruid met versgemalen peper en olijfolie. Sluit met de andere visfilet. Wikkel de vis in de ham en bind vast met keukentouw. Kruid met tijm, anijszaad en anijssterren.

Plaats op de bakplaat en overgiet met olijfolie. Bak de vis in 12 à 15 min. gaar (afhankelijk van de dikte).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst