KookJij

Worstjes met mosterd-biersaus

Een heerlijk worstjes met mosterd-biersaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Worstjes met mosterd-biersaus te bereiden

Leg de worsten 5 min.in heet water zodat het vellethe minder snel knapt.Dep ze droog met keukenpapier en wentel ze door de bloem.Verhit de boter in een koekepan en bak de worstjes in 20 min.op halfhoog vuur rondom bruin en gaar.Neem de worstjes uit de pan en houd ze warm.Giet het overtollige vet uit de pan.Schenk het bier in de pan en roer de aanbaksels los en laat het vocht op hoog vuur 2 min.inkoken.Roer de mosterd,de room erdoor.Roer de maïzena met een beetje water tot een glad papje en voeg het al roerend aan de saus toe.Breng de saus op smaak met peper en zout.Leg de worsten of saucijsjes in de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Lijkt me inderdaad lekker met zuurkool, en ik ga het vanavond eens proberen!