KookJij

Worst met gegrilde paprika’s en rucolla

Een heerlijk worst met gegrilde paprika’s en rucolla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: evyquorn.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Worst met gegrilde paprika’s en rucolla te bereiden


Strijk de paprika’s in met de helft van de olijfolie en plaats ze op een warme grill. Laat ze 10 à 15 minuten grillen tot het vel zwart ziet. Doe het vel eraf, haal de pitjes eruit en snij de paprika’s dan in reepjes.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, los het bouillonblokje op in het kookwater, laat uitlekken en afkoelen.
Bak de Quorn worsten, volgens de instructies op de verpakking, met de rest van de olijfolie, laat afkoelen en snijd de worsten diagonaal.
Meng de worsten, de Pesto, de pasta, de paprika’s en de rucola. Breng op smaak en dien onmiddellijk op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst