Recept
« Terug naar recepten
Wok met scampi's
PT60M
Wok met scampi's
Een heerlijk wok met scampi's recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
dorien boogaerts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wok met scampi's te bereiden
-Zet eerst de rijst aan de kook en giet hem af, dan laat je het even op het aanrecht staan.
-Snij de wortelen in schijfjes en snij dan de schijfjes nog een keer in twee. Snij dan de tomaten en de paprika's in hele kleine stukjes, doe hetzelfde met de ajuinen en de champignons.
-Zet de wokpan op het vuur, laat de pan heel heet worden en doe er dan 2 lepels olijfolie in, laat de olie goed warm worden.
- Doe als eerste de wortelen in de pan en na 5 minuutjes mogen de paprika's en de tomaten erbij.
-Dan doe je er na 10 minuten de rest bij dat laat je dan een 15 minuten opstaan en dan mag je de rest erbij doen. Laat dit nog een 10 minuutjes opstaan en je bent klaar.
Eet smakelijk.
-Snij de wortelen in schijfjes en snij dan de schijfjes nog een keer in twee. Snij dan de tomaten en de paprika's in hele kleine stukjes, doe hetzelfde met de ajuinen en de champignons.
-Zet de wokpan op het vuur, laat de pan heel heet worden en doe er dan 2 lepels olijfolie in, laat de olie goed warm worden.
- Doe als eerste de wortelen in de pan en na 5 minuutjes mogen de paprika's en de tomaten erbij.
-Dan doe je er na 10 minuten de rest bij dat laat je dan een 15 minuten opstaan en dan mag je de rest erbij doen. Laat dit nog een 10 minuutjes opstaan en je bent klaar.
Eet smakelijk.
Wendy zegt:
met vriendelijke groetjes
Wendy:?