Recept
« Terug naar recepten
Witte tonijnsla heerlijk beleg voor op de boterham
PT15M
Witte tonijnsla heerlijk beleg voor op de boterham
Een heerlijk witte tonijnsla heerlijk beleg voor op de boterham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte tonijnsla heerlijk beleg voor op de boterham te bereiden
Bieslook fijn snijden.
Amersfoortse komkommer in kleine blokjes snijden.
Eike zeer fijn hakken.
Tomaatjes fijn snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Wortel zeer fijn snijden.
De tonijn in fijne stukken breken, de boven vernoemde ingredienten eronder mengen evenzeer de saus dit alles goed kruiden.
Een beleg voor de boterham of broodje eens iets anders.
Amersfoortse komkommer in kleine blokjes snijden.
Eike zeer fijn hakken.
Tomaatjes fijn snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Wortel zeer fijn snijden.
De tonijn in fijne stukken breken, de boven vernoemde ingredienten eronder mengen evenzeer de saus dit alles goed kruiden.
Een beleg voor de boterham of broodje eens iets anders.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
lekkerbekske zegt:
derbyke zegt: