KookJij

Recept voor Witte chocoladesyllabub met aardbeien

Een heerlijk witte chocoladesyllabub met aardbeien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Klop de slagroom dik lobbig. Laat de witte chocolade smelten (au bain marie). Mix in een kom de mascarpone met likeur. Roer de gesmolten chocolade erdoor. Spatel als laatste de room erdoor. Maak de aardbeien schoon en snijd de grote exemplaren in stukken. Maak in glazen lagen van aardbeien en syllabub. Serveer de lange vingers erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst