KookJij

Winters kipbordje

Een heerlijk winters kipbordje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Winters kipbordje te bereiden

Kook de rijst beetgaar in kokend water met het bouillonblokje giet af en meng een deel van de boursin kaas onder de rijst.
Uitsteekvorm goed insmeren met boter of olijfolie, vul met de rijst en houd warm in de oven.
Sjalotjes fijnsnijden opstoven in een beetje boter, rozijnen en erwten&wortelen toevoegen, goed kruiden met curry en dragon.
Kipreepjes goed aanbakken, kruiden met currypoeder. Voeg de multi vruchtensap toe laat op een zacht vuur sudderen.
Voeg alle ingrediënten samen en laat nog even sudderen, als laatste de kaas eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst