KookJij

Warme, kruidige kersensaus

Een heerlijk warme, kruidige kersensaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: sauzen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Warme, kruidige kersensaus te bereiden

Steek in elk partje citroen een kruidnagel en leg de partjes in een pan, in een mengsel van de kersen met siroop, kaneelstokje, cognac en sinaasappelschil. Breng het mengsel aan de kook. Laat het mengsel zonder deksel in circa 20 min. zachtjes inkoken tot een dikke saus. Haal de pan van het vuur en verwijder de kaneelstokjes en de citroenpartjes met de kruidnagels. Serveer de saus warm of op kamertemperatuur met vanille-ijs.

Mijn kookverhaal (anne prive)

Zalig tijdens de strenge wintermaanden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst