Recept
« Terug naar recepten
					
						Vislasagne
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Vislasagne
Een heerlijk vislasagne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Tania Heeren
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											11
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Vislasagne te bereiden
Ontdooi de spinazie en laat deze goed uitlekken. Snijd de vis in stukken zodat ze niet groter zijn dan de breedte van de lasagneblaadjes en bestrijk ze met groene pesto. Breng de goed uitgelekte spinazie op smaak met zout, peper, de gesnipperde knoflook en vermeng met 2/3 van de kaas. Voeg de inhoud van een zakje bechamel-mix al roerend toe aan een halve liter koude melk. Verwarm het mengsel al roerend tot het kookpunt. Gedurende twee minuutje doorkoken. Bouw de lasagne op in een beboterde ovenschotel. Na ieder laagje lasagneblaadjes een juslepel van de bechamelsaus uitstrijken over de lasagneblaadjes.
bechamelsaus, twee lasagneblaadjes, bechamelsaus, spinaziemengsel, bechamelsaus, twee lasagneblaadjes, bechamelsaus, vis, bechamelsaus en eindig met lasagne. Giet de overgebleven bechamelsaus over de lasagne. Strooi de kaas erover en gaar 30 minuten in een voorgewarmde oven van 200°
									bechamelsaus, twee lasagneblaadjes, bechamelsaus, spinaziemengsel, bechamelsaus, twee lasagneblaadjes, bechamelsaus, vis, bechamelsaus en eindig met lasagne. Giet de overgebleven bechamelsaus over de lasagne. Strooi de kaas erover en gaar 30 minuten in een voorgewarmde oven van 200°
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Andrea zegt:
Tania zegt:
Breuk zegt:
j.janssen zegt:
Tania zegt:
Bovenstaande informatie is te lezen op site welke wordt draaiende gehouden door het departement Levensmiddelentechnologie van Wageningen Universiteit en een team van internationale studenten die in Wageningen Levensmiddelentechnologie of Voedselveiligheid studeren.
Dus gewoon lekker een keer de vislasagne eten!
:);):):):)
wimpie zegt:
Judy gewoon doen!! en laat de mensen maar lu.... ! ;):p:D:)
Tania zegt:
                    
Bobby zegt:
Dit recept heb ik afgelopen vrijdag gemaakt en het smaakte erg goed. Zelf hou ik wel van pittig eten, dus heb ik er een rode peper doorheen gedaan.
Het recept had ik niet helemaal goed gelezen. Ik kwam er namelijk op het laatst moment achter dat de spinazie en de bechamelsaus niet door elkaar heen moeten :-)
Maar desondanks was het erg lekker!