Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juli 2011. 
Klik op foto om te vergroten.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Visbordje voor een heerlijke zomeravond
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Visbordje voor een heerlijke zomeravond
Een heerlijk visbordje voor een heerlijke zomeravond recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Koud
 - > Makkelijk & snel - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Visbordje voor een heerlijke zomeravond te bereiden
   Scampi's pellen tot aan de staart. Bak deze gaar aan met de viskruiden samen met de langoesten in olijfolie. Vervolgens de St-Jacobsvruchten even aanbakken. Laat afkoelen.
Mayonaise mengen met mierikswortelpasta, peper, zout een half eitje fijn gesneden, voeg ook de augurken en zilveruitjes toe .
Leg sla op bord vervolgens de wortelen, tomaatjes en de hier boven vermelde dressing.
Werk het bord af met de schaaldieren en grijze garnalen. Werk af met citroenpartjes, het halve eitje en balsamicodressing.
   
										Mayonaise mengen met mierikswortelpasta, peper, zout een half eitje fijn gesneden, voeg ook de augurken en zilveruitjes toe .
Leg sla op bord vervolgens de wortelen, tomaatjes en de hier boven vermelde dressing.
Werk het bord af met de schaaldieren en grijze garnalen. Werk af met citroenpartjes, het halve eitje en balsamicodressing.
                    