KookJij

Vis Hong Kong

Een simpele manier om je stukje vis een Aziatisch tintje mee te geven.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vis Hong Kong te bereiden

  1. Maak in elke visfilet een "pocket",zodat er ahw een zakje ontstaat.
  2. Wrijf elke filet goed in met het 5-kruidenpoeder
  3. Doe in elke pocket een in plakjes gesneden teen knoflook en een takje koriander
  4. Leg de gesneden ui op de bodem van een ovenschaal,waarin alle 4 visfilets passen
  5. Leg de visfilets op de uien
  6. Meng soja en sherry goed met elkaar en giet dat over de filets
  7. Schuif het geheel in de oven en bak gedurende 20 minuten
  8. Geef er witte rijst bij een een tomaten-komkommer salade
  9. Geef er een partje citroen bij

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Drink hierbij een Rosé wijn of een lichte rode wijn (bv een Beaujolais).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst