KookJij

Varkenshespengebraad met salsa van ananas

Een heerlijk varkenshespengebraad met salsa van ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshespengebraad met salsa van ananas te bereiden

  1. Bestrooi het gebraad met peper en zout. Schroei het rondom rond dicht in een pan met hete boter. Zet het gebraad 50 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat het dan afkoelen.
  2. Verwijder intussen de schil van de ananas en snij ze in blokjes. Snij de rode paprika eveneens in blokjes. Meng ananas, paprika, munt, olijfolie en limoensap.
  3. Snij het gebraad in dunne plakjes en serveer met de salsa.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst