Recept
« Terug naar recepten
Varkenshespengebraad met salsa van ananas
PT70M
Varkenshespengebraad met salsa van ananas
Een heerlijk varkenshespengebraad met salsa van ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour market
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshespengebraad met salsa van ananas te bereiden
- Bestrooi het gebraad met peper en zout. Schroei het rondom rond dicht in een pan met hete boter. Zet het gebraad 50 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat het dan afkoelen.
- Verwijder intussen de schil van de ananas en snij ze in blokjes. Snij de rode paprika eveneens in blokjes. Meng ananas, paprika, munt, olijfolie en limoensap.
- Snij het gebraad in dunne plakjes en serveer met de salsa.