KookJij

Vakantie appelsientje gevuld

Een heerlijk vakantie appelsientje gevuld recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie appelsientje gevuld te bereiden

Zoete aardappel schillen, wassen en in blokjes snijden kook deze beetgaar.
Appelsien halveren en het vruchtvlees verwijderen, snijd het vruchtvlees tss de vliesjes eruit.
Aardappel met een vork zo goed mogelijk pureren ( een vork genomen bij gebrek aan een pureestamper ).
De puree kruiden meng het vruchtvlees van de appelsien eronder even zeer de kaas. houd een beetje kaas aan de kant.
Vul de uitgeholde appelsienen met de puree.
Strooi er een beetje kaas erover en chapelure, even onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Dit gerecht werd bereid met de beperkte middelen die er waren op het vakantie appartementje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Je bent een topper! :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Anna, duurt wel even met dat linkerpootje als je rechtshandig bent;-)
Plan trekken hé ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat een leuk idee! Enne...respect hoor! Recepten plaatsen met maar 1 pootje ;-)