KookJij

Tomatenbouillon met gebakken vis

Een heerlijk tomatenbouillon met gebakken vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatenbouillon met gebakken vis te bereiden

Snijd de ui en knoflook fijn. Snijd 6 tomaten in partjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd de courgette en aubergine in stukken.

Fruit de ui en knoflook zacht. Voeg takjes kruiden, partjes tomaat en peperbolletjes toe en laat stoven tot een pasta. Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Laat voor de helft inkoken.

Zeef de soep en voeg naar smaak zout en peper toe. Voeg er de stukjes courgette, aubergine, spinazie, resterende tomaten en stukjes vis aan toe. Laat pocheren voor 6 à 8 min., afhankelijk van de dikte van de vis.


Mix intussen enkele takjes basilicum met druivenpitolie. Voeg er net voor het serveren de basilicumolie aan toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst